fogászat debrecen - - A fogászatA fogászat

Fogászati rendelőnk a debreceni Nagyerdőn, a termálfürdő épületében található. A mi célunk az, hogy ha Ön betér hozzánk, megpihenten távozzon majd. Szeretnénk megoldani minden olyan problémáját, ami a fogászati témával kapcsolatban csak eszébe juthat, és amire szüksége van. Ehhez szakembereket és szakértelmet, a legmagasabb szintű eszközöket és emberi hozzáállást biztosítunk. Jöjjön el hozzánk. Kapcsoljon ki, nyújtsa ki a lábát és engedje el magát egy kicsit.

A többit bízza ránk…

Fogászat DentlandRohanás, várakozás, fájdalom, és különben is pénzbe kerül… De ennek nem feltétlenül kell így lennie. Mi megváltoztatjuk a véleményét a fogászatról!

Fogorvosi centrumunk az AQUATICUM Debrecen Termál és Wellness Hotel**** területén található, ahol az esztétikai fogászatól az implantológiáig minden problémájára megoldást kínálunk. Ehhez szakembereket és szakértelmet, a legmagasabb szintű eszközöket és emberi hozzáállást biztosítunk. Jöjjön el hozzánk. Kapcsoljon ki, nyújtsa ki a lábát és engedje el magát egy kicsit. A többit bízza ránk…

Mi megteszünk mindent, hogy a nálunk eltöltött időt ne feszültséggel teli, nem kívánatos történésként élje át. Ön pedig megszökhet egy rövid időre napi gondjai elől, miközben a legjobb helyen érzi majd magát nálunk. A hetek, hónapok, esetleg évek óta halogatott fogorvosi vizit után tőlünk távozóban megerősödve, újult erővel vághat majd neki feladatai megoldásának, maga mögött tudva régóta halogatott fogászati látogatását…

 

Képzavar?!

Nem gondolom. Szándékos a megközelítés és csak néhány gondolattal magyaráznám. Ki ne gondolna úgy a fogászatra, hogy közben legalább egy kicsi gombócot ne érezne a gyomrában. Rohanás, időhiány, tornyosuló feladatok, plusz a várakozás, a fájdalom, és különben is pénzbe kerül… Hajlamosak vagyunk az imént jellemzett feladatainkat a végtelenségig halogatni, miközben pontosan tudjuk, az idő jelen esetben nem nekünk dolgozik.

Persze az Ön sorsát még mi sem fordíthatjuk jobbra, azt azonban bátran vállaljuk, miközben Ön is tudja, mi is tudjuk, hogy lehetnek, lesznek nehéz menetek, tőlünk távozóban nem a fenti fogalmak jutnak majd eszébe. Az érzés inkább a siker, a győzelem érzéséhez hasonlít majd (…vagy amit a vásárlás öröme okoz, - bocsánat hölgyeim). Egy kis boldogsághormon az, amit mi odacsomagolunk Önnek, mielőtt kiszállna a fogorvosi székből. És persze a fogait is rendbe hozzuk.

 


(4 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?A fogászat
A fogászat

 

 

 

Kapcsolat: HUNIKO-DENT Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató KFT.

székhely: 3530 Miskolc, Petőfi u. 13. rendelő: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. Termál Hotel, földszint

www.huniko-dent.hu; info@huniko-dent.hu
Utolsó frissítés: 2014. 10. 11. 09:59

 

Webáruház készítés