fogászat debrecen - - Drámai fogfehérítés, kevesebb mint 1 óra alatt...Drámai fogfehérítés, kevesebb mint 1 óra alatt...

Elgondolkozott már azon, hogy a sztároknak vajon mitől olyan ragyogóan fehérek a fogaik? A titok a fogfehérítés! Ha Ön is szeretne a hollywoodi sztárokhoz hasonló, hófehéren ragyogó fogakat, a Dentland fogászat segít, mert nálunk kevesebb, mint 1 óra alatt valóra válthatja álmát...

ZOOM fogfehérítés! Professzionális fogfehérítő rendszer

Teljesen fájdalommentes, biztonságos, gyors és hatásos

A Zoom! - fogfehérítő rendszer kevesebb mint egy óra alatt drámai fehérítésre képes, és hosszú távon is tartós eredményt ígér.

Fogászat DentlandAz eljárás igen egyszerű. A beavatkozás a lágyrészek, védelmével kezdődik, melynek során az ajkak, a fogíny felszínét eltakarjuk, és csak a fehéríteni kívánt fogfelületeket hagyjuk szabadon. Ezután felhordjuk a fehérítő gélt az érintett területre, majd azt egy speciális fogfehérítő lámpával („Zoom”) 2-3 ciklusban megvilágítjuk. A speciális fény hatására nagy mennyiségben felszabaduló fogfehérítő anyag rendkívül gyorsan a fog anyagába vándorol, és az ott található színes anyagok fénytörését úgy változtatja meg, hogy azok világossá, fehéressé, áttetszővé válnak. A kezelési idő végére az anyag kimerül, és hatást a továbbiakban nem fejt ki környezetére, így a behatási idő napok vagy hetek helyett csupán alig egy órára rövidül.

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Miért pont Zoom?

  • Ez a fehérítő-módszer csupán egy órát vesz igénybe, így más módszerekkel ellentétben elég fogorvosát csupán egyszer felkeresnie.
  • A „Zoom” a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítő-módszer
  • A „Zoom” nem károsítja a foganyagot, a töméseket, vagy a koronákat – az otthoni, vagy éjszakai fogfehérítő rendszerekkel ellentétben, ez a folyamat a rendelői személyzet (fogorvos, asszisztens) kontrollja alatt zajlik.
  • A kezelés a többi eljárással szemben rendkívül kis érzékenységet vált ki a kezelést követő egy-két napban, köszönhetően egy speciális ecsetelőnek mely a rendszer része.
  • A kezelés alatt elengedheti magát, zenét hallgathat vagy akár filmet is nézhet.
  • Hatása hosszú távú, optimális körülmények és ápolás esetén akár 3-4 évet ígérhetünk, de azt biztosan, hogy a fogai soha nem lesznek olyan sötétek, amilyenek a kezelés előtt voltak.

Fogászat Dentland

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Rövid kezelés, hosszútávú hatás: Esztétikus fogak akár 3-4 évig!

Egyszerű: Fehér fogak egy óra alatt. Csak dőljön hátra és tegyen szert egy gyönyörű, fehér fogsorra! Közben hallgasson zenét, vagy tekintse meg kedvenc filmjét. (Esetleg annak egy részletét - ne feledje, a procedúra csupán röpke egy órát vesz igénybe.)

Biztonságos: Klinikai tesztek igazolják, hogy a Zoom fogfehérítés használata teljesen biztonságos, a meglévő tömések, koronák nem sérülnek.

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Mosolykutatás

„A Blend-a-med 300 nő részvételével végzett hazánkban felmérést a mosolygási szokásokról. Ebből kiderült, hogy Magyarországon az emberek keveset mosolyognak, jóllehet a válaszadók 91% százaléka saját magát mosolygósnak tartja. A kevés mosolyért sokan a mentalitást, a stresszt és a gazdasági helyzetet tették felelőssé.
A többség azonban egyetértett azzal, hogy a fogak állapota nagymértékben befolyásolja, hogy van-e kedvük mosolyogni. Mindenesetre a nőknek több mint a fele gyakrabban mosolyogna, ha fehérebb lenne a foga.”

(Forrás: Elixir magazin, 2007. április, 218. szám, 82.o.)

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Fogászat DentlandMi történik valójában a fogfehérítés alatt?

  • Először meghatározzuk a fogszínt, hogy a Zoom kezelés végén a különbséget szemléltetni lehessen.
  • Ezután a fogínyt és az ajkakat egy speciális védőréteggel vonják be.
  • A fehérítő gélt a fogak felszínére juttatjuk, majd 15 percig kék fénnyel világítjuk meg. Az elszíneződések mértékének függvényében az eljárás 2-3 alkalommal megismétlődik. Ezalatt a páciens zenét hallgathat, filmet nézhet.
  • Végül színkulcs segítségével értékeljük az eredményt.

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Milyen fehérek lesznek a fogaim a kezelés után?

Klinikai kutatásoknak köszönhetően a Zoom-fogfehérítő módszerrel a fogak 5-8 árnyalatnyit fehéríthetőek. Természetesen az eredmény a fogak a kezelés előtti színétől is függnek, illetve attól, hogy milyen a fog szerkezete. Az előzetes vizsgálatok, és az anamnézisen alapuló információk alapján fogorvosa személyesen tájékoztatja Önt a lehetőségeiről.

Fogászat Dentland

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Mit tegyek, ha a fogaim rendkívül érzékenyek?

A Zoom-fogfehérítés teljesen fájdalommentes. Egyes páciensek beszámolnak a kezelést követően fogérzékenységről, ezért ajánlott a kezelés után 24 óráig a túlzottan hideg- illetve meleg ételek és italok fogyasztását mellőzni.

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Mi történik a már meglévő tömésekkel, koronákkal?

A Zoom-módszer - csakúgy mint más fogfehérítő-rendszerek - a töméseket illetve a koronákat nem fehéríti ki.

ZOOM! FOGFEHÉRÍTÉS
Milyen tartós a fogfehérítés eredménye?

Általában 3-4 évvel számolhatunk, de a kezelés tartóssága nagyban függ a páciens szokásaitól. Elsősorban a kávé, tea vörösbor és a dohányzás eredményezheti a fogak gyorsabb újbóli elszíneződését. Ezek fogszínre gyakorolt hatása természetesen csökkenthető a rendszeres fogápolással és a szakszerű fogtisztítással.(1 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?Drámai fogfehérítés, kevesebb mint 1 óra alatt...
Drámai fogfehérítés, kevesebb mint 1 óra alatt...

 

 

 

Kapcsolat: HUNIKO-DENT Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató KFT.

székhely: 3530 Miskolc, Petőfi u. 13. rendelő: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. Termál Hotel, földszint

www.huniko-dent.hu; info@huniko-dent.hu
Utolsó frissítés: 2014. 10. 11. 09:59

 

Webáruház készítés